Rakentaminen

Rakentaminen: omakotitaloista eristystöihin

Juvasta käsin toimiva Laumart Ky toteuttaa isot ja pienet rakennusprojektit. Voit tilata meiltä vaikka koko omakotitalon rakennuksen. Erikoisosaamista yrityksellämme on ennen kaikkea eristystöissä ja laatoituksissa.

Omakotitalon rakentaminen on iso projekti

Monelle omakotitalon rakentaminen on yksi oman elämän suurimmista projekteista. Silloin on tärkeää, että rakennusliike valitaan huolella. Omakotitalon rakentamisessa on alkusuunnittelu hoidettava huolella: materiaalivalinnoilla, toimituksilla ja aikataulutuksella on tärkeä rooli kustannustehokkaassa rakentamisessa.

Panosta laadukkaisiin materiaaleihin

Valitse kotiisi materiaalit, joiden arvo säilyy vuosikausia. Näin säästä tulevissa korjauskustannuksissa ja pidät rakennuksesi jälleenmyyntiarvon korkeana.

Kiinnitä huomiota energiatehokkuuteen

Nykyaikaisilla materiaaleilla ja ratkaisuilla voidaan rakentaa erittäin energiatehokkaita taloja. Monella omasta talosta haaveilevalla onkin pelkona, että asuminen tulee kalliiksi. Moderneilla ratkaisuilla talon käyttökulut voivat kuitenkin alittaa helposti vanhat kerros- ja rivitalot.

Kysy rohkeasti meiltä tarjousta

Olemme kokenut rakennusliike, joka voi tarjota laadukasta rakentamista aikataulussa. Ota yhteyttä ja kysy meiltä rakennustarjousta.  

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Remontointi
  •  Rakentaminen
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laumart Ky
Vanha Myllytie 18
51900 JUVA

Y-tunnus: 2481793-9
Puh: 044 3015 756

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laumart Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa