Remontointi

Remontointi Etelä-Savossa

Remontti hoituu siististi ja aikataulussa, kun sen suunnittelee huolella. Toimimme Etelä-Savossa ja tarjoamme kokenutta ammattitaitoamme isoihin ja pieniin urakoihin.

Keittiöremontti ja huolelliset eristystyöt

Keittiöremontti voi olla yksi kodin isoimmista remonteista kylpyhuoneremontin ohella. Kun keittiöremontin ja siihen liittyvät eristystyöt tehdään huolella, voi asukas nauttia toimivasta ja tyylikkäästä keittiöstä vuosikausia. Keittiöremontissa voidaan tehdä pintapuolinen uudistus, kuten lattian ja seinien uusiminen, laatoitukset ja kiintokalusteet. Laajempi keittiöremontti voi sisältää esimerkiksi vesipisteiden paikan vaihtoa.

Kylpyhuoneremontti ja taidokas laatoitus

Yleensä kylpyhuoneremonttiin sisältyy laatoituksen uusiminen. Yks keino uusia laatoitus on maalata sen päälle kaakelimaaleilla, mutta jos laattoja on särkynyt, on koko laatoitus hyvä uusia. Uusimalla laatoituksen voidaan samalla tehostaa vedeneristystä ja tarkistaa, ettei kosteusvaurioita ole syntynyt.

Pintaremontilla nopea muodonmuutos

Kun asunnon rakenteet ovat kunnossa, voi remontoinnin tarve keskittyä tyylin muutokseen. Uusimalla lattiaa, kattoa ja seiniä, saadaan nopeasti kotiin uusi ilme. Pintaremontti on myös nopeampi suorittaa, kuin rakenteisiin menevä remontti.

Kutsu meidät ilmaiselle kustannusarviokäynnille

Todenmukaisemman kustannusarvion remontista saat, kun kutsut meidät käynnille. Kustannusarvio on maksuton. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Remontointi
  •  Rakentaminen
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laumart Ky
Vanha Myllytie 18
51900 JUVA

Y-tunnus: 2481793-9
Puh: 044 3015 756

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Laumart Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa